Home
Literatuur
Onderstaand vindt u een overzicht van boeken die meer inzicht kunnen geven in mijn werkwijze en behandelingen.What the Bleeb do we Know - W. Arntz, William Arntz, Chasse Betsy
Het boek neemt je mee op een spannende reis. Er gaat letterlijk een nieuwe wereld voor je open:wetenschappelijk en diep spiritueel tegelijk. Het boek slaat een brug tussen materie en geest! Het gaat in op de vragen die we hebben over het bewustzijn, de ziel, emoties, van de kwantumprocessen in het brein en van de invloed van de geest op de materie. Kunnen we de grenzen van de werkelijkheid overschrijden? Wat ligt er aan de andere kant van het kenbare? Kennis uit eeuwenoude wijsheidstradities blijkt wonderlijk goed aan te sluiten bij de nieuwe visie van radicale wetenschappers. Hun verbijsterende, wijze en betoverende inzichten zijn te lezen in dit boek.  


Het Veld - Lynne McTaggart
Wetenschapsjournaliste Lynne McTaggart beschrijft het verhaal van een groep wetenschappers die per ongeluk het Nulpuntveld ontdekten, een oceaan van microscopische vibraties die alles met alles in het universum blijken te verbinden als een soort onzichtbaar netwerk. Het Veld gaat verder dan het werk van Fritjof Capra en stelt een plausibele wetenschappelijke theorie voor die alles verklaart, van de werking van DNA en communicatie tussen cellen tot homeopathie en ESP. Het zou wel eens een antwoord kunnen geven op grote vragen als: Wat is menselijk bewustzijn en wat gebeurt er als we doodgaan?