Home
Home


 

     
 

 

Welkom op de website van Wapitihealing van Patrick Vierhout. Waarom de naam Wapitihealing? Wapiti is een hert. De kracht van Wapitihert leert je, dat je uithoudingsvermogen toeneemt wanneer je je eigen tempo aanhoudt. Mensen met de kracht van Wapitihert zullen wellicht niet als eersten een doel bereiken, ze zullen het echter wel bereiken zonder opgebrand te raken. Dat is kenmerkend voor mijn persoonlijkheid.

Van oorsprong kom ik uit de bloembollen en heb ik lange tijd sportkleding ontworpen. Een beetje vreemde combinatie met healing, zou je kunnen zeggen. Zo heb ik dat zelf ook lange tijd gevoeld. Het leven loopt echter vaak anders dan dat je zelf bedenkt. Via een vriendin kwam ik in aanraking met Reiki. Ik had er nooit mee te maken gehad maar ging met haar mee. Dáár kwam ik erachter dat ik van alles voelde, dingen teweeg kon brengen bij mensen die ik niet voor mogelijk had gehouden.
Om een lang verhaal kort te maken, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in deze materie en heb hiervoor in de afgelopen 16 jaar verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder Reiki 1 en Reiki 2, Shin-Do, Aurahealing en Sjamanisme. Sinds drie jaar werk ik ook met
kristallen schedels.

Meer informatie over hoe en waar ik behandel, kunt u lezen op de pagina
werkwijze, behandelingen en locaties.
Mocht u na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op via de contactpagina.

Met vriendelijke groet, 

Patrick Vierhout

 

Volg ons op facebook onder Wapitihealing en like onze pagina!